18 jaar in Nederland

De afgelopen dagen verbleef ik samen met mijn ouders in het prachtige Arcen. Niet omdat we daar zomaar zin in hadden, maar vanwege mijn 18e verjaardag. Ja, ik heb 2 verjaardagen, haha. Mijn 1e verjaardag (officiële geboortedatum) is door mijn kindertehuis geschat, omdat er geen gegevens waren over mijn werkelijke geboortedatum. Maar waar we wel zeker over zijn, is de datum waarop ik voor het eerst mijn adoptieouders zag en officieel hun dochter werd.

18 jaar in Nederland

Vandaag is dus een speciale dag.  Ik ken mijn ouders precies 18 jaar en in principe wordt elk (nieuw) jaar opnieuw gevierd, zoals een kleine verjaardag. Als cadeautje kreeg ik van mijn ouders een grote chocolade paashaas, een gezichtsbehandeling in het beautycentrum en een lunch in een ijssalon. En niet zomaar een ijssalon, naar mijn mening de aller beste!

18 jaar in Nederland

Al met al een super fijne korte vakantie gehad met elke dag een warm thermaal bad ter afsluiting. Goed voor de geest en huid!

Lots of love,
Saviëlle

 

1 Comment

  • Reply Leo mennen 30 mei 2016 at 00:12

    Mooie presentatie van jou savielle met mooie warme oprechte woorden. Geniet van het leven en volg jou hart. Dan weet ik zeker dat je goede keuzes maakt.
    Hartelijke groet leo

  • Leave a Reply