Het mooiste meisje van de klas

Vandaag wil ik het gaan hebben over een televisieprogramma dat al enige tijd op tv te zien is. Ik heb het over ‘Het mooiste meisje van de klas’, een programma dat te zien is op NPO 1.
In het programma wordt er teruggeblikt op het leven van een meisje dat vroeger als mooiste van de klas werd beschouwd.

het mooiste meisje van de klas

Ik zit zelf niet meer op de middelbare school, maar ook bij mij in de jaarlaag zat er een meisje dat als mooiste werd beschouwd. Ze was populair, alle jongens waren op haar verliefd en ze zag er gewoonweg goed uit. Maar ik ben het er niet mee eens dat er maar 1 de mooiste kan zijn. Zo waren er ook meisjes die er net zo goed uitzagen of misschien wel nog beter, maar minder populair waren. Deze meisjes hadden een onbereikbare uitstraling of waren erg verlegen. Ik vraag me daarom af of het programma niet beter ‘Het populairste meisje van de klas’ genoemd had moeten worden.

Ik vind het een interessant en vooral leuk programma om naar te kijken. Je komt er namelijk achter dat iedereen zo zijn problemen heeft. Zelfs het ‘mooiste meisje’ van de klas. Van de buitenkant zien ze er mooi uit en lijkt het leven ze toe te lachen, maar vaak komt het voor dat het leven van die meisjes minder rooskleurig was dan wat de buitenkant deed blijken. Een goed leermoment dus.

Lots of love,

Saviëlle

 

 

1 Comment

  • Reply Lida 1 juli 2016 at 13:58

    Super mooi geschreven Saviëlle!!

  • Leave a Reply