Mijn top 5 beauty gurus

Het bekijken en uploaden van beauty filmpjes is vandaag de dag erg populair. Toch bestaat dit fenomeen helemaal niet zo lang. Wist jij bijvoorbeeld dat YouTube pas in 2005 is opgericht? Ik wist dit wel, maar ik denk dat vele er verbaasd over zullen zijn.

Het bekijken van filmpjes op YouTube doe ik vrijwel al vanaf het begin van de oprichting. Tot een van de eerste beautybloggers toen die tijd behoorde Michelle Phan. Een Vietnamees meisje dat op dit moment nog steeds erg populair is. Door haar ben ik eigenlijk geobsedeerd geraakt door beauty gurus. Het lijkt me daarom leuk om mijn top 5 lijstje van beauty gurus met jullie te delen.

1 Michelle Phan behoord nog steeds tot de meest populairste beauty gurus ter wereld. Zo heeft ze maar liefst 8619.002 abonnees en volgens rumors zou ze een vermogen hebben van meer dan 80 miljoen euro. Helaas is ze steeds minder op YouTube te vinden omdat ze een eigen bedrijf is begonnen waar ze het waarschijnlijk heel druk mee heeft.

Michelle Phan

2 Nathalie Paris is een YouTuber die ongelofelijk veel kritiek over haar heen krijgt. Zo heeft ze een video gemaakt waarin ze vertelt over haar plastische chirurgie ervaring en kleed ze zich (volgens haar kijkers) veel te bloot. Dankzij Nathalie Paris ben ik het online shoppen gaan ontdekken. Haar kleding style vind ik namelijk fantastisch en al die kritiek is naar mijn mening onterecht.

Nathalie Paris

3 Vivian Vo-Farmer is echt een bijzondere verschijning. Zo heeft ze ongelofelijk mooi lang haar en een gezicht dat je kunt vergelijken met Selena Gomez. Haar filmpjes zelf vind ik niet perse heel interessant, maar ze is echt ongelofelijk mooi waardoor ik op de een of andere manier toch geobsedeerd ben geraakt.

Vivian Vo-Farmer

Bubzbeauty is een Chinees meisje dat er net als Michelle Phan heel vroeg al bij was. Het leuke van haar filmpjes is dat het niet altijd over beauty gaat. Zo heeft ze ook filmpjes gemaakt waarin je haar dag kunt volgen. Klinkt saai, maar ze is echt super grappig en haar vlogs vervelen (bijna) nooit.

Bubzbeauty

Tanya Burr begon met het maken van make-up filmpjes, maar tegenwoordig heeft ze haar genre flink uitgebreid. Zo maakt ze nu ook filmlpjes waarin ze een cake bakt, haar kleding showt of haar favorieten producten van de maand laat zien. Super allround dus!

Tanya Burr

Lots of love,
Saviëlle

No Comments

Leave a Reply