Een mooie lange staart in slechts één handomdraai met de Clip in Ponytail?

Een paar maanden geleden heb ik voor een fotoshoot mijn haar laten afknippen. Super leuk natuurlijk, maar na een paar dagen miste ik alweer mijn oude haar. Ik besloot daarom om op zoek te gaan naar alternatieven, zoals bijvoorbeeld het dragen van extensions. Via de Chinese e-tailer DHGate vond ik verschillende soorten, maar de fijnste is naar mijn mening de Clip in Ponytail, omdat het snel en gemakkelijk te gebruiken is.

De Clip in Ponytail is zeer gemakkelijk te gebruiken. Aan de bovenkant bevindt zich een clip die je vast kan maken aan je natuurlijke haar.

Het handigst is om eerst een halve staart te maken waarbij je vervolgens de clip plaatst op de plek waar je hem wilt hebben.

Een andere optie is het maken van een kleine strakke knot (relatief laag op je hoofd). Vervolgens plaats je de clip erboven, zodat de knot volledig onder de staart verdwijnt.

De clip die ik draag op de foto is te vinden via de volgende link: http://www.dhgate.com/product/ponytails-06/391152547.html?recinfo=17,null,1#svh-1-5|null:null:r1769753932

Lots of love,
Saviëlle

No Comments

Leave a Reply