STYLENANDA

Een van mijn grootste passies is mode en van oorsprong was het de bedoeling dat deze site een fashion blog zou worden. Tot vandaag de dag heb ik echter weinig mode gerelateerde posts geplaatst en dat vind ik erg jammer. Het lijkt me daarom leuk om de komende tijd me wat meer bezig te houden met dit onderwerp.


Zo nu en dan koop ik kleding online en op dit moment is STYLENANDA m’n favoriet. Het is een kledingwinkel dat gevestigd is in Korea dat zowel make up, accessoires als schoenen verschaft. Het leuke aan deze winkel is dat het kleding verkoopt dat binnen Europa bijna niet verkrijgbaar is. De kans om iemand in dezelfde outfit tegen te komen is daarom erg klein.
De kleding van de shop is vooral ‘cute’ en staat bekend als een typische Aziatische style. Jammer is wel dat je verzendkosten moet betalen en sommige artikelen kunnen best aan de hoge prijs zijn. Ik heb dat er wel voor over, maar vaker dan 1 keer per jaar bestel ik daarom er niet.
Dus, ben je gek op de Aziatische mode van dit moment en hou je ervan om je opvallend en bijzonder te kleden? Dan is dit de winkel voor jou!

Mijn favoriete STYLENANDA looks op dit moment:

Overige artikelen die zeker de moeite waard zijn:

Lots of love,
Saviëlle

2 Comments

 • Reply Thao 16 mei 2017 at 20:43

  Komen hierbij ook nog douanekosten? Ik zat eens te denken om iets te bestellen op Stylenanda, alleen ik heb geen idee of je dan nou nog extra kosten moet betalen 😮

  • Reply Savielle 8 juni 2017 at 21:18

   Hoi!
   Verzendkosten wel, maar douane volgens mij niet 🙂

  Leave a Reply